Verbinder

Zoek je ondersteuning bij trajecten waarbij ondernemingen, instellingen en/of gemeente zijn betrokken? Dan treed ik graag voor je op als aanspreekpunt. Doordat ik de weg ken, kan ik zaken sneller en adequater voor je laten verlopen. Als verbinder signaleer ik bovendien interessante kansen en kan ik anticiperen op mogelijke knelpunten. En wanneer nodig leg en onderhoud ik contacten met de media en faciliteer ik de benodigde publiciteit.

Relatiebeheer

Als relatiebeheerder kan ik je ondersteunen bij klantbezoeken, je relaties uitdiepen en de dienstverlening optimaliseren. Doordat we bouwen aan het vergroten van de klanttevredenheid ontstaan loyale en langdurige relaties. Uiteraard kan ik je ook actief ondersteunen bij het werven van nieuwe klanten en contacten omzetten in daadwerkelijk succes.

Meedenker/Coach

Tools nodig om je bedrijf gezond te laten groeien of voort te zetten? Ik kan je helpen om valkuilen te omzeilen of om hindernissen te overwinnen. In het hele proces; van ideeën en kansen tot tegenslagen en uitvoering. We starten en schaven gaandeweg het beleid bij. En maken gebruik van wat we onderweg tegenkomen. Zo werken we samen naar een doel.

Duurzaamheidsadviseur

Wil je investeren in zonne-energie en heb je subsidie nodig? Ik kan je helpen bij de subsidieaanvraag Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE+) voor zonne-energie. Deze subsidie is interessant voor jou als bedrijf of als non-profit-instelling die hernieuwbare energie wil produceren. Ben je een particulier? Dan kan ik de BTW teruggave bij aanschaf van zonnepanelen voor je regelen.

Financiële zaken

Heb je ondersteuning nodig bij je financiële administratie? Ik zorg ervoor dat je elke maand een goed inzicht in je resultaten krijgt en zo dus grip op je financiën hebt. Op basis hiervan geef ik je advies over de koers van je bedrijf. Door vooruit te kijken spelen we proactief in op ontwikkelingen.

Administratieve ondersteuning

Wil je de administratie laten beoordelen of uitvoeren? Maar wil je ook dat er een vertaalslag wordt gemaakt? Ik bespreek niet alleen de cijfers met je, maar vertel je ook hoe je bedrijf ervoor staat. Vervolgens verbeteren we samen de financiële en administratieve processen. Zodat jij als ondernemer je bedrijf beter kunt laten functioneren. Ben je tijdelijk onderbezet of overbelast? Voor kleine mkb-bedrijven verzorg ik graag de hele administratie.

Debiteurenbewaking

Je wilt toch ook graag dat een klant in de toekomst weer gebruikmaakt van je dienstverlening? Maar wat als hij de factuur niet op tijd heeft betaald? Ik zorg er niet alleen voor dat het openstaande bedrag wordt voldaan, maar zoek ook uit waarom deze niet is betaald. Samen met de klant probeer ik een goede oplossing te zoeken. Dat schept vertrouwen en versterkt de klantrelatie.

HRM

Medewerkers zijn het belangrijkste en tegelijk het meest uitdagende ondernemingskapitaal. Met mijn ervaring met HR-vraagstukken kan ik je goed adviseren over je HR beleid. Want met gemotiveerde medewerkers kun je het rendement van je bedrijf verhogen. Als mensen de ruimte krijgen om hun talenten te benutten en zij zich op hun plek voelen, dragen ze op een positieve en enthousiaste manier bij aan de bedrijfsdoelstellingen.

Vandaag nog circulair op weg

Graag een keertje kennismaken? Leuk! Dan spreken we een keer af en drinken we een kop koffie. Dan bespreken we wat ik voor jou en je onderneming kan betekenen.

Bel 06 46469797 of mail [email protected].

Kennis maken met C.nu?Kennis maken met C.nu?